Halikon Siniset

Partiolippukunta

Kolot

Kärävuoren kolo

 

Seurakuntatalon kolo

 

Tyynelän kolo

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Näytä Halikon Sinisten kolot suuremmalla kartalla

Tiesitkö?

Partiolaisten kokoontumistilaa kutsutaan koloksi. Kolot ovat erinäköisiä kuten lippukunnatkin. Toisilla lippukunnilla kolona on kokonainen talo, kun taas toisilla kerhohuone taloyhtiön kellarissa. Joillakin lippukunnilla on vain yksi kolo ja toisissa lippukunnissa eri ryhmät kokoontuvat eri paikoissa. Kolo on usein sisustettu partiojulisteilla ja muistoesineillä tapahtumista vuosien varrelta.

Seurakuntatalon kolo on tällä hetkellä samoajaryhmän aktiivisessa käytössä. Kololle tehtiin suurimittainen muodonmuutos viime kesänä ja syksyn alussa nimettiin Hillokellariksi. Tällä kololla kokoontuvat myös osastokokoukset, johtajisto sekä hallitus.

Tyynelän kolo on saatu seurakunnalta Halikon Sinisten käyttöön.  Aikaisemmin se oli aktiivisessa käytössä viikkotoiminnassa, mutta nykyisen kuntonsa takia vain ulkoalueet ovat käytettävissämme.

Halikon Siniset on jo pitkään toiminut pururadan vieressä sijaitsevassa vanhassa leipurin tuvassa. Tupa kunnostettiin partiolaisten vanhempien voimin nykyiseen asuunsa 90-luvun puolessa välissä. Kärävuoren kolo toimii Halikon Sinisten päätoimipaikkana ja kokouksia pidetäänkin useampi päivässä.

2017 Halikon Siniset - Aina valmiina!